FINANCIELE PLANNING

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is er voldoende pensioen opgebouwd? Welk rendement moet ik behalen? En hoe moet ik dan mijn vermogen beleggen? BAET adviseert u in complexe zaken en zorgt voor een helder antwoord. Lees meer over financiële planning waar u baat bij heeft.

Beleggingen, testamenten, financieringen, verzekeringen en uw oudedagsvoorziening, het zijn stuk voor stuk complexe onderwerpen. We zetten op basis van uw vragen de verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Ook als het om een second opinion gaat. En we leggen de voors en tegens uit in begrijpelijke taal. Op die basis kunt u een goed doordachte keuze maken.

Beste voorwaarden
Maar we gaan ook samen met u gesprekken aan met een bank of een verzekeraar om de beste voorwaarden uit te onderhandelen. Hierbij bent u altijd verzekerd van een objectief advies, want wij zijn aan geen enkele aanbieder gebonden. Bij ons is uw belang steeds het uitgangspunt.

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting…. Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heeft u vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

LEES MEER

MAAK KENNIS MET ONS

BAET belastingadviseurs en financieel planners adviseert u over alle financiële en fiscale vraagstukken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor zelfstandig ondernemers, vrije beroeps- beoefenaren, directeur-groot- aandeelhouders en vermogende particulieren.

LEES MEER