BELASTINGADVIES

Inkomstenbelasting, vennootschapbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, successie- en schenkingsrechten…. Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heeft u vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen. Of het nu de start van uw onderneming is, een bedrijfsoverdracht, financiering of estateplanning, BAET adviseert u over de fiscale mogelijkheden.

 

Ontzorgen
Onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat een breed scala aan werkzaamheden, waarbij wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

We adviseren u over het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden. Een goed advies kan u aanzienlijk voordeel opleveren. Bijvoorbeeld wanneer u als ondernemer een bedrijfspand wilt aankopen of een samenwerkingsverband wilt aangaan.

Kansen
Belastingen behoeven niet altijd een bedreiging te zijn, maar kunnen ook een kans bieden. Dit geldt ook bij andere ondernemersvraagstukken als de keuze van de rechtsvorm, het opzetten van een holdingstructuur of het regelen van bedrijfsopvolging. BAET heeft de kennis in huis om u hierover helder en objectief te adviseren.

Wij verzorgen ook uw aangiften op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Ook verzorgen wij eventuele beroep- & bezwaarschriften en we begeleiden u bij belastingcontroles.

 

Financiele planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? BAET adviseert u in complexe zaken en zorgt voor een helder antwoord.

LEES MEER

MAAK KENNIS MET ONS

BAET belastingadviseurs en financieel planners adviseert u over alle financiële en fiscale vraagstukken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor zelfstandig ondernemers, vrije beroeps- beoefenaren, directeur-groot- aandeelhouders en vermogende particulieren.

LEES MEER