BAET IS BREED EN BETROKKEN

Naast deskundigheid op het gebied van belastingen overzien de financieel planners van Baet alle gebieden die voor jouw financiën van belang zijn. En juist dit totaaloverzicht zorgt dat je Baet hebt bij de heldere visie van onze adviseurs.

Baet wordt geleid door Rob van den Bovenkamp, Jos Asbreuk en Bas Gaertner. Zij zijn al jarenlang gecertificeerd belastingadviseur en Rob van den Bovenkamp en Jos Asbreuk zijn tevens financieel planner. Een onmisbare combinatie, omdat in het financiële leven alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Wij houden het overzicht en zorgen zo voor een gedegen advies, zowel voor jouw privé-situatie als zakelijk.

Ontzorgen
BAET telt verder vijf professionele medewerkers die garant staan voor de interne afwikkeling van zaken en een juiste uitwerking van voorstellen. Wanneer dat nodig is, kunnen wij ook andere specialisten – zoals een notaris of advocaat – inschakelen en aansturen. Waarbij wij altijd jouw belangen vertegenwoordigen.

Kortom, BAET is een compacte organisatie waar je direct contact heeft met de financieel specialisten. En waar je makkelijk met al jouw vragen terecht kunt.

Baet is aangesloten bij zowel de Register Belastingadviseurs (RB) als bij de Federatie Financiële Planners (FFP).

MAAK KENNIS MET ONS

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.

CONTACT