Wat gaat de tijd toch snel

“Wat gaat de tijd toch snel”. Het lijkt wel of, naarmate ik ouder word, ik mijzelf dit vaker hoor zeggen. Zeker nu de vakantie weer is afgelopen en de vakantiefoto’s op mijn telefoon weer voorbijkomen, realiseer ik me dat ik al weer bijna een jaar onderdeel ben van BAET belastingadviseurs en financieel planners. Ik merk dat ik vrolijk word van deze gedachte. De tijd gaat inderdaad snel, maar leuke dingen gaan nog veel sneller. En mijn eerste jaar bij BAET is omgevlogen.

 

Ruim een jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Rob van den Bovenkamp en Jos Asbreuk van ons kantoor in Doetinchem. Wat mij direct aansprak waren de openhartige gesprekken die wij hebben gevoerd. Alsof ik beide heren al jaren ken. Mensen met kennis van zaken en waarmee je als klant ook echt een goede (informele) relatie kunt opbouwen. Ik moest zelfs vaak denken aan mijn vorige advieskantoor (MAG3 Financieel en Fiscaal Adviseurs) waarbij wij dezelfde filosofie ook hanteerden. Het voelde als thuiskomen van vakantie na een lange terugreis.

Naast de zeer prettige werkomgeving is BAET een advieskantoor waarin kennis en ervaring direct binnen handbereik zijn. Gecertificeerd financieel planners en register belastingadviseurs kunnen elk financieel en fiscaal vraagstuk aan. Doordat er daarnaast voldoende ondersteuning is met betrekking tot bedrijfsadministraties en fiscale aangiften, blijven de lijntjes naar de klant kort. Je kunt altijd direct bij een adviseur terecht zonder dat een andere medewerker de vragen van de klant probeert te filteren en af te schuiven. Geen telefonische klantenservice met een keuzemenu met 25 doorschakelmogelijkheden. Nee, gewoon direct persoonlijk contact en toezeggingen die worden nagekomen. Wat heerlijk om te zeggen, maar het kan nog steeds en BAET loopt hiermee, naar mijn mening, voorop.

Het lijkt misschien nu wat voorbarig, maar over een aantal weken rollen we langzaam het nieuwe jaar al weer in. Deze laatste weken wordt voor velen van ons gebruikt om terug te kijken op het afgelopen jaar en om veranderingen in werking te zetten. Ik ben zeer blij vorig jaar de stap naar BAET te hebben gemaakt en ik hoop dat ik jullie kan overtuigen om deze stap ook te maken! Maak gerust een afspraak met één van de adviseurs van BAET. Denk er niet te lang over na want de tijd gaat echt heel snel!

Bas Gaertner

2 september 2016

 

Posted in: