De 10de kan het gebeuren !!

De 10de kan het gebeuren! Maar wat áls het gebeurt en je wint die jackpot van 10 miljoen?

Welke dromen zou je dan als eerste realiseren?

Zou je (eerder) stoppen met werken, of een nieuwe auto kopen, de hypotheek aflossen, schenkingen doen aan de kinderen of een tweede woning kopen in een exotisch land?

Maar waarom zou je alleen kunnen dromen met de hoofdprijs van een loterij? De kans dat deze prijs op je bankrekening wordt bijgeschreven is namelijk heel erg klein. Soms zijn de dromen toch dichterbij dan je denkt. Heb je je weleens afgevraagd wat je vandaag kunt doen voor de dromen van morgen?

Als financieel planner heb je vaak te maken met dit soort vraagstukken. Een goed financieel plan kan je daarbij inzicht geven in de inkomens- en vermogensontwikkeling en de specifieke wensen die er zijn. Zeker wanneer je dit plan jaarlijks laat beoordelen om te kijken of je nog op het goede spoor zit.

En weet je wat het allermooiste is? Een financieel plan hoeft niet eens de hoofdprijs te kosten. Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek en laat je uitgebreid infomeren naar de mogelijkheden. En op de terugweg kun je nog altijd dat staatslot kopen. Want zonder goed plan geen financieel inzicht en zonder lot geen jackpot.

Veel geluk!

 

Bas Gaertner /RB

 

Posted in: